• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Agenda

WITTENBURG AGENDA OKTOBER - NOVEMBER

ZATERDAG 4 NOVEMBER

Muziekcafe: Solid Seventies Singles Volume I

De Seventies zijn het decennium waarin de popmuziek definitief volwassen werd. Het was ook het decennium waarin jongeren van het zich nog niet vaak konden permitteren om elpees te kopen. De Top-40 van de singles was daarom een serieuze graadmeter van de muzikale stand van zaken in de jongerencultuur. Gaandeweg veranderde dat, maar de stroom van singles uit deze tijd is bijna onafzienbaar. Op deze avond in de Stadsbrouwerij kunnen we vier uur muziek daarom slechts een tip van de sluier oplichten. Van Abba tot Zappa.

Als u een verzoek heeft kunt u deze mailen naar jos.ross@hetnet.nl

Verwachtte aanvang 20:00 - Toegang gratis


ZONDAG 5 NOVEMBER

Winterkostdag

Op deze zondag serveren wij echte winterkost en winterdrankjes zoals warme chocolademelk, gluhwein, stamppotjes en erwtensoep. Daarbij zorgen wij voor gezellige winterse muziek waar we ons aan kunnen warmen.

Aanvang 16:00


ZONDAG 12 NOVEMBER

Wittenburg Live: FLØD

In een besneeuwde autorit naar huis werd FLØD geboren. Vier jonge muzikanten besluiten dwalende drieklanken te gebruiken om grandeur van de leegte op te zoeken. Het resulteert in een harmonische samenvoeging van dromerige folk en close harmony, meeslepend als een stille Scandinavische sneeuwvlakte. FLØD werd in 2016 winnaar van het Open Podium in Schouwburg Amphion in Doetinchem en de voorbereidingen voor het uitbrengen van een eerste EP zijn in volle gang; misschien al verkrijgbaar bij dit optreden in het proeflokaal van de Stadsbrouwerij.

Aanvang 15:00 - Toegang gratis


ZONDAG 12 NOVEMBER

Pubquiz

Onder leiding van quizmaster Harold Coeling.

Aanvang 20:00 - Deelname gratis


DONDERDAG 23 NOVEMBER

Klaverjas Competitie

Beginnende en gevorderde, fanatieke en/of gezellige klaverjasliefhebbers kunnen op deze avond met elkaar aan de slag. Natuurlijk zijn er ook prijzen te verdienen. Van tevoren gelieve telefonisch aanmelden: 0316-253520.

Aanvang 20:00 - € 2,50 p.p. inclusief een kopje koffie

Exposities in de Stadsbrouwerij

Jeroen Hessels

Jeroen tekende als kind al graag. Hij begon twee jaar geleden met schilderen. Hij kreeg enthousiaste reacties en bleef doorgaan met schilderen. Hij probeert nieuwe technieken uit met dikke kwasten, penselen, een paletmes of een combinatie allen. Hij heeft alle technieken zichzelf aangeleerd met een passie die hij gaandeweg heeft gevonden en blijft uitbreiden. Jeroen vindt het geweldig om mensen te boeien met zijn werken. Hij ziet het schilderen eigenlijk net zoals het echte leven, uitproberen, ervaring op doen en er proberen iets mooist van te maken. De expositie van Jeroen Hessels in de Stadsbrouwerij is de hele maand September en Oktober geopend.   Markt 7
   6901 AE  Zevenaar
   tel: 0316-253520