• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Agenda

WITTENBURG AGENDA OKTOBER - NOVEMBER

ZATERDAG 21 OKTOBER

Duitse Dag

Op deze zaterdag dompelt de Stadsbrouwerij zich in Duitse sferen. Een middag en avond gewijd aan de eet- en drinkgewoonten en de muziek van onze Oosterburen. Met bier in kloeke glazen met tussendoor smakelijke Duitse specialiteiten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Jos Ross, hij zorgt ervoor dat alle uithoeken van de Duitse muziek te beluisteren zijn.

Aanvang 15:00 - Toegang gratis


ZONDAG 22 OKTOBER

Wittenburg Live: No Limit

No Limit is een zanggroep van enthousiaste dames uit Beek en omstreken. Het koor bestaat inmiddels bijna dertig jaar, maar het enthousiasme is nog altijd aanwezig om een zo goed mogelijk optreden neer te zetten en het publiek te vermaken. No Limit heeft een gevarieerd repertoire van evergreens tot hedendaagse popsongs die veelal meerstemmig worden gezongen. Het koor staat onder leiding van pianist en dirigent Hans de Leeuw en ze worden muzikaal ondersteund door drummer Henk Wenting.

Aanvang 15:00 - Toegang gratis


DONDERDAG 26 OKTOBER

Klaverjas Competitie

Beginnende en gevorderde, fanatieke en/of gezellige klaverjasliefhebbers kunnen op deze avond met elkaar aan de slag. Natuurlijk zijn er ook prijzen te verdienen. Van tevoren gelieve telefonisch aanmelden: 0316-253520.