• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Activiteiten

Activiteitenagenda

Elke week zijn er vaste activiteiten in de Stadsbrouwerij, daarnaast zullen ook verschillende andere activiteiten plaatsvinden. Hierover vind je meer op onze activiteiten/evenementen kalender.
Ook is er een gedrukt exemplaar van het maandprogramma verkrijgbaar is op diverse locaties in Zevenaar en natuurlijk in de brouwerij zelf.

zondag
Op zondag worden er in ons pand aan de Markt 7 in Zevenaar ’s avonds verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan:
  • Het bier van……. Presenteer uw favoriete bier met informatie over de brouwerij. Wij helpen je met de organisatie en zorgen ervoor dat het bier op fust verkrijgbaar is.

  • De gastbarkeeper. Je kunt je opgeven om als gastbarkeeper een avond te verzorgen.

  • Spellenavond, in teamverband neem je deel aan een bordspel of pub quiz.

Er worden ook rondleidingen met proeverijen georganiseerd in de brouwerij. Hiervoor moet er een afspraak gemaakt worden. Deelnamekosten € 12,50 p.p.

woensdag
Op woensdagavond zijn we gewoon geopend, maar is er voor onze speciale doelgroep (mensen met een beperking) begeleiding aanwezig.

Muziekcafé, exposities en liveoptredens

Eén keer per maand wordt er op een zaterdagavond in het proeflokaal een muziekcafé georganiseerd. Steeds weer met een ander thema. Zie hiervoor onze activiteitenagenda en het gedrukte maandprogramma.

Regelmatig zullen we op zaterdagavond of zondagmiddag aan kleine muziekgezelschappen een podium bieden om een optreden te verzorgen. Ook hiervoor kun je onze activiteitenagenda en het maanprogramma raadplegen voor actuele informatie.

Daarnaast biedt het proeflokaal ruimte voor kleinschalige exposities van kunstenaars.

Maak kennis met de Jonkheer

De brouwers van Stadsbrouwerij Wittenburg zijn regelmatig aanwezig op diverse evenementen in de regio, waar zij de bezoekers kennis willen laten maken met hun bier. Een mooie gelegenheid om het bier te proeven en meer te weten komen over wat de brouwerij verder te bieden heeft.
Wilt u zelf een evenement of gelegenheid organiseren waar de Jonkheer welkom is, laat dan via de contactpagina een berichtje achter. We nemen dan z.s.m. contact op.   Markt 7
   6901 AE  Zevenaar
   tel: 0316-253520

Activiteiten en Evenementen kalender

31-08-2017

Klaverjas Competitie, aanvang 20:00 uur


26-08-2017

Liemers Live, The Cradle of Jacks! Aanvang 21:00 uur.